Home > Een sneeuwketting laten leggen, maar heb jij je sleutels niet? Een paar tips
Auto & Motor, Banden
|
22 mei 2023

Een sneeuwketting laten leggen, maar heb jij je sleutels niet? Een paar tips

Wil jij een sneeuwketting om de banden van je auto laten leggen. Maar heb jij je sleutels niet? Bijvoorbeeld omdat je jezelf hebt buitengesloten?

Het is vervelend als je geen sneeuwketting om de banden van je auto kan doen, omdat je sleutels van je auto binnen liggen en jij die niet kunt pakken omdat je jezelf hebt buiten gesloten. Je weet misschien niet wat je moet doen en leest daarom dit artikel. In dat geval helpen we je op weg met een paar tips, zodat jij snel je huis weer in kunt.

Tip 1. Bel de slotenlijn

Een makkelijke manier om je huis weer binnen te komen is door de slotenlijn te bellen. Er is niet zozeer een slotenlijn, maar veel slotenmakers hebben hun eigen slotenlijn. Je kunt dus vinden welke slotenlijn bij jou in de buurt zit door ‘slotenlijn’ in Google Maps in te typen of door te zoeken op ‘slotenmaker’.

Tip 2. Check de reviews van de slotenlijn

Check voor je een slotenlijn belt, wel eerst even de reviews. Niet alle slotenmakers zijn namelijk even goed. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een goede te pakken hebt, voor je de slotenlijn belt.

Verder liggen de prijzen die de verschillende slotenmakers vragen ook ver uiteen. Check dus even de website voor je besluit de slotenlijn te maken. Als je dit niet doet, loop je het risico dat de slotenmaker bij jou op de stoep staat, goed werk levert, maar je vervolgens een exorbitant tarief in rekening brengt. Als hij of zij kan aantonen dat dit inderdaad zo op zijn of haar website stond, dan heb je weinig andere keuze dan om dit te betalen.

Lees  Hé wat vervelend, auto band lek!

Tip 3. Kijk of je het zelf kunt fixen

Ook als de kosten redelijk zijn en de kwaliteit van de slotenmaker goed is, kan het niet wenselijk zijn om de slotenmaker te bellen. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je het zelf kunt oplossen. Als je slot bijvoorbeeld moeilijk open en dicht gaat, maar het nog wel doet, is het waarschijnlijk niet nodig om de slotenlijn te bellen. Als je een beetje handig bent, kun je het dan namelijk zelf wel fixen door het cylinder te vervangen. Als je dit Googlet dan vind je vanzelf instructies van hoe je het beste het cylinder kunt vervangen.

de slotenlijn

Gerelateerde blogs

© Sneeuwkettingen Leggen 2024